Over ons

Je bent natuurlijk trots op z’n eigen auto en je wilt deze goed onderhouden. Of je nu net een tweedehands autootje hebt overgenomen, al jaren een klassieke ondertimer hebt of net een gloednieuwe bolide hebt gekocht. Hij moet lang mee gaan, mooi blijven en het liefst ook nog eens voor een aardig centje te verkopen zijn wanneer je er vanaf zou willen.

Toch zien we helaas dat veel autobezitters eigenlijk alleen aan onderhoud denken wanneer er iets mis is. Ook het schoonmaken van de auto is vaak alleen uit bittere noodzaak. Maar, wist je bijvoorbeeld dat je auto door een wasstraat halen vaak krassen oplevert? En dat een snelle wasbeurt met een doorsnee afwasmiddel of allesreiniger, eigenlijk ontzettend slecht is voor je auto lak? De mooie kleur van je auto kan na verloop van tijd dof en faal worden wanneer je deze niet goed verzorgd. Ook rubberen banden of plastic onderdelen kunnen vroegtijdig slijten of zelf barsten.

Wij laten je graag kennis maken met de wereld van ‘car detailing’. Wanneer je je auto namelijk met de juiste specialistische producten behandeld en een aantal keer per jaar goed in de wax zet blijft de lak optimaal beschermd en mooi van kleur. En dat merk je uiteindelijk ook weer in je portemonnee bij de verkoop! Een prachtige glanzende wagen gunnen we iedereen, en daarom geloven we bij Autowax Totaal dat er in iedere autobezitter een echte autoliefhebber zit.

Lees op Autowax Totaal alles over het perfect onderhouden van je auto.

Copyright © Autowax Totaal 2014 - 2021.