De 5 beste mobiele race games

beste mobiele race games

Met je mobieltje achter het stuur is natuurlijk levensgevaarlijk… maar hands-free gamen is ook niet echt een optie. Daarom hebben we bij AutoWax Totaal de 5 beste mobiele race games eens op een rij gezet, die je kunt spelen wanneer je even niet in de auto zit, en toch ‘achter het stuur’ wilt kruipen. Het mooie is, ze zijn alle 5 gratis en beschikbaar voor zowel iPhone als Android telefoons.

 

need-for-speed-no-limits

1. Need for Speed: No Limits

Eén van de nieuwste race games van dit moment is Need for Speed: No Limits. De game zit vol actie, ziet er schitterend uit en speelt lekker weg. Verwacht echter geen race ‘simulatie’, het gaat hier meer om lekker het gaspedaal in trappen en niet meer los te laten! In Need for Speed: No Limits neem je het als straatracer op tegen allerlei duistere figuren in deze scene. De verhaallijn is dunnetjes, maar het spel zit zo goed en compleet in elkaar dat het je volledig meesleept. Zoals vaker bij dit soort games begin je met een ‘simpele’ auto en werk je jezelf omhoog naar supersnelle bolides en upgrades voor je auto. Ook spelen de spannende politie achtervolgingen zoals vanouds weer een belangrijke rol. Een echte aanrader wanneer je van race games houd die je lekker snel oppakt en waarin je direct vol gas kunt racen.

Download hier de app voor iOS of Android.

 

 

racing-team-manager

2. Race Team Manager 

Altijd al je eigen race team willen managen? Met Race Team Manager kan dat. In deze game zet je je eigen race team op en werk je jezelf naar de top van allerlei competities. Zo geef je je team een naam, zul je sponsoren en crewleden moeten aantrekken en tevreden houden en zul je auto’s moeten kopen en verkopen. Van tijd tot tijd zul je grappige dingen tegenkomen zoals conflicten tussen je crewleden of ene sponsor die in de problemen raakt. De game is niet te diepgaand en erg veelzijdig met een focus op het management. Tijdens de races kun je wel invloed uitoefenen maar dit is vrij minimaal. Je maakt keuzes tijdens de race zoals de rij-style en de juiste momenten voor een pitstop. Ook moet je af en toe de auto besturen om tegenstanders in te halen of een crash te ontwijken. Wij vonden de game erg vermakelijk!

Download hier de app voor iOS of Android.

 

real-racing-3

3. Real Racing 3

Real Racing draait al een tijdje mee, maar is daardoor ook direct de meest complete race game beschikbaar voor smartphones. Real Racing 3 is een echte game voor autoliefhebbers. Ten eerste zitten er enorm veel echt bestaande auto’s en circuits in, wat een feest van herkenning is. Verder zijn er een hoop mogelijkheden om de game als een echte auto simulatie aan te doen voelen en ziet Real Racing 3 er daarnaast gewoon fantastisch uit. Ook de mogelijkheden en competities zijn eindeloos. Je kunt je ruimschoots aan je auto sleutelen en de circuits en auto’s zitten vol detail en precisie. Kortom een echte aanrader wanneer je gek bent van auto’s.

Download hier de app voor iOS of Android.

 

csr-racing

4. CSR Racing

Als je van drag-races houdt is dit bij uitstek de game voor jou. In supersnelle bolides neem je het tegen anderen op in korte drag-races op lange rechte stukken weg. Een strakke timing en snel schakelen op de juiste momenten zijn cruciaal om de races te winnen. De game begint makkelijk maar zal snel uitdagender worden. Ook hier zul je steeds exotischere wagens vrijspelen en speelt ook hier de straatrace scene weer een centrale rol, vol bendes en duistere deals. Het leuke is dat je CSR racing in korte vlagen kunt spelen, er is altijd wel even een race te doen wanneer je een paar minuten staat te wachten ergens. Verder zien de wagens er fantastisch en vol detail uit. Zeker weten één van de beste mobiele race games.

Download hier de app voor iOS of Android.

 

 

fast-and-furious-legacy

5. Fast & Furious: Legacy

De film hype van het moment, maar is de game net zo goed? Wij vinden van wel. Fast & Furious: Legacy zit boordevol actie en snelheid. De graphics zijn geweldig en de game is erg toegankelijk; met de slimme controls pak je het spel zo op. Het verhaal in de game is vrij oppervlakkig maar speelt zich wel rondom de films en hoofdpersonen af. Het racen bestaat vooral uit spannende drag en drift races in allerlei beroemde wereldsteden als Tokyo en Londen. Er zijn toffe mogelijkheden om bijvoorbeeld een crew op te starten met je vrienden waarin je elkaar kunt helpen en ook de muziek past weer helemaal in het Fast & Furious plaatje. Ben je fan van de Fast & Furious films? Dan ga je ook deze app geweldig vinden.

Download hier de app voor iOS of Android.

 

Dit was onze top 5 beste mobiele race games. Enjoy!

Copyright © Autowax Totaal 2014 - 2021.